fredag 30. januar 2009

Pi-sokker og monsterlue

I dag har jeg gjort ferdig Pi-sokkene, den andre ble faktisk ferdig i tide den også! Siden dette var januarsokkene, og jeg nok blir uten data i helga så måtte de lages ferdig og blogges i kveld :) De er strikket i Sisu på pinne tre, og jeg har gjort genistreken å kjøpe sånne korte rundpinner som jeg kan strikke sokker på, det var jammen effektivt! Jeg strikket begge sokkene like, for jeg fant ut at slik ville jeg ha de ;) Lilla og brune, de ble akkurat som jeg ville ha de! :D

Har vært på besøk hos en venninne i kveld, og hun har en liten Tiger som ville ha lue, og derfor ble det en slags monsterlue, strikket etter eget mønster, med inspirasjon fra monsterbuksene så mange lager for tida. Munnen er strikket inn, øyne og tenner er brodert på i etterkant. Håper lille Tiger blir glad når han våkner og luen er ferdig! :D TigerMamma skal også få lue, hun ønsker seg en hvit en, så skal lage det til henne - er litt usikker på om den skal strikkes eller hekles ennå.

I morgen skal jeg på møte hos KRD, og etterpå besøke venner på Hadeland, og håper å komme meg en tur til Du Store Alpakka lørdag - har skikkelig lyst på det sokkeheftet deres, jeg som egentlig ikke liker å strikke sokker! De siste dagers opprydding i garnlageret viser at jeg trodde jeg skulle bli glad i å strikke sokker en gang, for det er MASSE sokkegarn der! Fant også noen skatter jeg hadde glemt, det er skikkelig gøy å finne! :D Nå skal jeg snart pakke til helga, og som vanlig er det som tar lengst tid å finne ut hva slags strikkeprosjekter som skal være med, men det er vel bare å ta av listen, for jeg har en laaang liste over ting jeg vil lage ;)

God helg! :D

8 kommentarer:

 1. Hei, den lua ble tøff altså. Jeg har tidligere laget en monsterbukse, kanskje jeg må slå til med mathende lue? Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Hehe, stilig lue!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Så fine sokkane dine blei. Tigergutt blir nok glad for den tøffe lua:) God helg!!

  SvarSlett
 4. Utrolig kul lue! Masse fint her. Ønsker deg en flott helg!!

  SvarSlett
 5. Flotte sokker, lua ble knalltøff!
  God helg :)

  SvarSlett
 6. Flotte sokker og morosm lue! Ha en god helg!

  SvarSlett
 7. Stilig lue og flotte sokker!

  SvarSlett
 8. Så tøfft med monsterlue!!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)