søndag 18. januar 2009

VM-strikk, jordbærkjole og den skulende symaskina

I dag har vært en rar dag. Det har vært så surt vær ute at det var helt umulig å gjøre noe konstruktivt over lengre tid, derfor har det stort sett blitt fjøs, strikking og å kjøre bil som har blitt gjort. Og heldigvis er det helg og sport på radioen, så jeg har hørt på både ski og håndball mens jeg har gjort ferdig jordbærkjolen, heklet kant og sydd på pynteknapper. Nå er den snart klar for å sendes til Rogaland :)
Har også ryddet bordet og funnet fram symaskina mi i dag. Nå går jeg og skuler på den, og er litt usikker på om den vil meg godt eller vondt. Jeg har funnet ut at vi kanskje får ta ilddåpen når det skal syes for i vesken jeg strikker nå, for jeg har jo allerede strikket nesten ferdig den delen med mønster, så det kan da umulig ta så lang tid å gjøre den ferdig... Har sortert alle stoffer og sånn jeg har i dag, og det ble da noen, samt sett i hobbybøker der det er ting en kan sy, for å få inspirasjon. Må nok si det er mye fint og mye som virker helt uoppnåelig å få til noensinne der - men man vet jo aldri! :)

Nå er det snart på tide å ta kvelden, sov tre timer i natt før dyrene ventet, og har et lite håp om at det skal kunne bli litt mer i natt..

7 kommentarer:

 1. Flott kjole, og jeg gleder meg til å se om du tar trekket av symaskina og begynner å sy for til veska. Ha en riktig så fin søndag videre.

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se veska ferdig. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar i bloggen min, og for titten i bloggen din. Her var det mye fint å se. Legger deg til i blogglisten min jeg så jeg finner deg igjen :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg...
  Ser du er i farta, blir kjekkt og se når du har fått brukt symaskin...

  SvarSlett
 5. Jeg har også vurdert å strikke veska, fant den i engelske strikkemagasinet Easy Knitting trur eg. Det var derfro artig å se en strikket utgave hos deg. Håper du legger ut flere bilder av vesken:)

  SvarSlett
 6. Så fint jordbær-sett! Lykke til med syingen, kos deg masse!
  Det blir moro å se veska ferdig. :0)

  SvarSlett
 7. Flott kjole, og den kjøkkenkluten var snallstilig!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)