torsdag 15. januar 2009

Kamera tilbake, VM strikk og scarf exchangeOg siden kameraet forsvant i bunnen av sekken har overføringskabelen blitt borte, men heldigvis fikk jeg et kit med mange praktiske duppedingser til PCen til jul av yngste bror, så derfor fikk jeg lagt inn bilder allikevel! :)
Luen som er ferdig er i samme farger som vottene som ble blogget for en stund siden - det er hele fire venner av meg som får sett i det her for tida, to stk har fått både skjerf, votter og lue nå, mens to andre har fått skjerf, og skal få lue og votter til bursdag, tenker jeg :) Den første luen er i alle fall laget nå, så får de neste månedene vise hva det blir av planene.
De lyseblå vottene skulle bli i størrelse dame, og er strikket etter et hefte som heter Krymp - men jeg var nok litt ivrig i tovingen her, så de er vel mer i størrelse to-tre år... Har heldigvis en som skal få prøve de, om de er noe tess, og i tilfelle får han de :)


Jeg er med på International Scarf Exchange 7 - og her er skjerfet jeg begynte på til en dame i USA tirsdag. Det er i Inca, og perlestrikk - og siden temaet for exchangen er spring flowers, så tenkte jeg å hekle på en kant i en annen farge, og så til slutt hekle blomster i litt ulike farger og feste på. Hun likte klare og sterke farger skrev hun, så da er det jo greit å kunne bruke farger! :)Jeg fant også en blogg med VM strikking - og her er det håndball-VM for herrer det gjelder. Her er altså min VM strikk; en veske som har påskriften "Hate Plastic, <3>


Det nestsiste for i dag blir dette påtenkte prosjektet, her skal det strikkes genser, og det blir litt utfordrende, siden jeg ikke er så flink til å strikke med flere farger sånn, jeg er så fæl til å stramme trådene bak masse. Men jeg prøver! :) Barnet blir først født i mai, og genseren skal lages i str 4/8 mnd, så det haster jo ikke, men for meg som er så dårlig på å gjøre ferdig sånne prosjekter så er det veldig fint å ha det nesten ferdig når det er en uke til termin ;)


Det aller siste jeg skal lage er en lue i Finull til bestefar. Han skal til Tenerife, og ville ha en tynn lue å ha på når han landet igjen - avreise er om 9 dager, så der er det en rimelig klar deadline ;)

5 kommentarer:

 1. Så mye fint du holder på med! Den brune luen er herlig, akkurat passe retro.

  SvarSlett
 2. Hei på deg...
  Her var det mye på pinnene , den gensern ser herlig ut...

  SvarSlett
 3. Så mye fint du lager! Lua var kjempetøff og vottene så veldig gode og varme ut!

  SvarSlett
 4. jeg hadde adda deg til VM som er seinere jeg...men jeg adda deg til VM i handball og nå ;-)) Velkommen

  SvarSlett
 5. Her var det masse på pinnene :)

  Vottene var supersøte, synd de ikke ble i "riktig" størrelse.

  God helg!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)