lørdag 17. januar 2009

Dyra, og litt ferdig strikk

Bloggen er rar for tiden, den gjør liksom ikke som jeg vil - type utformingen på den og sånn.. Menmen!Jeg har fjøs i helga, og kunne ikke la være å ta bilde sammen med noen av de søte "små", som syns jeg er så grom atte! ;)Ja, faktisk så grom at jeg er til å spise opp, og da er jo lua fin å begynne med! :pJeg har strikket litt, i går natt når jeg ikke fikk sove strikket jeg denne halsen, og brukte ca to nøster med Nanuk. Halsen er absolutely faboulous, og jeg skal beholde denne selv :) Lilla er en favoritt, selv om det er veldig vanskelig å fotografere rett...Jeg har også gjort meg ferdig med skjerfet jeg skal sende til USA i International Scarf Exchange 7, det er laget i Inka, og ble mykt og godt :) Ca 120 cm, perlestrikk i bunnen, og så har jeg heklet på noen blomster... (Og jeg syns lite om å hekle sånne blomster selv om de er veldig, veldig fine å bruke...)Dette er min første exchange, og når jeg har sett litt rundt omkring så ser det ut som det er vanlig å legge meg litt forskjellig når en skal sende pakke i sånne ting. Hva ville dere sendt med? Jeg har kjøpt et hefte med oppskrifter på Selbu-strikk, og sitter og klusser på gule lapper jeg fester inni for å forklare noen greier jeg tror kan være vanskelig å forstå. Heftet er så greit med hele diagrammer på votter etc, så jeg tror damen jeg sender til vil forstå mye av det - hun ser ut fra bloggen sin til å være en forholdsvis erfaren strikker.. Men ellers?

Det var ellers helt fantastisk å kunne begynne på vesken som er min VM i håndball-strikk. Gøygøy :) Nå gjenstår bare å finne ut hva jeg skal bruke 5 nøster Inka på - har jo bare heklet av noen blomster, så er nesten hele nøster :)

8 kommentarer:

 1. Fint skjerf! Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Så mye fint du har her i bloggen!
  Skjerfet ble kjempefint! :0)

  SvarSlett
 3. Fint skjerf og hals. Veldig koselig bilde av deg og kalvene, søte, nuskete skapninger:)

  SvarSlett
 4. Hei på deg...
  Innom for og ønske deg en fin strikke helg...
  herlig bilde i fjøset her ja...

  SvarSlett
 5. Kuer er ålreite dyr!

  SvarSlett
 6. så flott skjerf, herlige farger:)

  SvarSlett
 7. hihihi, så søt en okse;)sånn går d når du e te å spis opp, skummelt å gå i fjøse da må vite... kan æ kom te dæ på strikke-camp? har så lyst å lær mæ! men fravære av både tålmodihet og en mentor har ødelagt litt.. Suss på dæ:)

  SvarSlett
 8. hehe, fine bilder av deg og de søte små:-D hender kattene mine prøver å spise litt på meg men det blir liksom noe helt annet.

  Angående skjerf-pakken, så synes jeg du ha med nok jeg da, eneste du kunne tatt med va en liten freia melkesjokolade for den er kjent for å være yammy! Jobbet på kiwi og da kom det turister og kjøpte både fire og fem 200g og sa de var bedr enn veitsisk!

  (men lindt er best på mørk sjokolade, bare så det er sagt; hilsen sjokoladeelskeren hehe;-)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)