tirsdag 6. januar 2009

Stolt!

I kveld har jeg vært skikkelig flink syns jeg! For det første så har jeg gjort ferdig bursdagsvottene til en venn - noe som innebar _både_ å strikke tomler _og_ å feste tråder! Og begge deler er av typen "det verste jeg veit", så ja, stolt! :)
Jeg har også strikket et par lommetøfler. Disse har fått tråder festet og mangler bare å pyntes litt - før mamma skal få de. Hun er fælt nysgjerrig på hva det her er, og før jeg sydde sammen fikk hun både vite at det var noe til henne, og at det var noe hun skulle ha på seg. Men det var ikke lettest i verden å se hva det skulle være allikevel - men jeg skal røpe det i morgen når de har fått en liten pynt hver :)
Jeg har også festet tråder på jordbærluen og kjolen til - men der skal kjolen pyntes litt mer, så jeg venter med å blogge de ferdige til det faktisk er ferdig :)
Ett av de neste strikkeprosjektene blir januarluen i Hobbybidens luealong - jeg har tenkt litt på hvordan jeg skal løse det for å få luen slik jeg vil, og jeg tror løsningen blir å finne i effektgarn - derfor skal frøkna ut å titte garn i morgen! :) Og det skal kjøpes mer Oda fra Trysilgarn, for det virket mer som perfekt å strikke lommetøfler i - noe som definitivt frister å strikke mer av! :) Takk til ruth@ for mønsteret!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg... Tøfflene ble fine di husk og forklar hvordan de skal brukes, noen bruker de vist til grytekluter..hehe...

  SvarSlett
 2. Vottene så gode og varme ut:-)

  SvarSlett
 3. Flotte tøfler og votter ,du har strikket.

  SvarSlett
 4. Så flink du har vært!! Og lommetøfler, ja, de er morsomme!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)