lørdag 24. januar 2009

Flere dagers både innkjøp, gaver og produksjon



Jeg har fått hemmelig venn- gave! Det er nok fra vipsen, og det var en veldig veldig fin gave, Cascade 2200 i svart, det er ullgarn fra Peru, og det var mykt og deilig! Fikk to nøster Tuva i lyserosa og rosa, og noen søte maskemarkører :)



Så har jeg vært en tur på hockeykamp, og la innom en tur på Lillehammer der jeg handla litt.. Både sånne små pinner som jeg lager sokker på, online-sokkegarn, og Freestyle. Har ingen av de to garnene her hjemme, så ble at jeg "bare måtte" - og det samme med Hacho-garnet i alpakka, det var så mykt og godt og fantastisk at jeg måtte bare ha :)



Og her har jeg begynt på januarsokken fra Hobbyboden, begynte i går på bussen hjem, og så langt kom jeg - og det er jo ikke så verst med tanke på at jeg er litt redd for å strikke sokker :p Men syns lillafargen og brunfargen ble fine sammen :D



Vesken har snart alle deler ferdig, nå mangler håndtak før jeg kan/må begynne å sy den sammen



Jeg skal lage denne luen her til Morten - han var på besøk på Otta, og jeg var på møte, så derfor sendte jeg han på garnbutikken blandt annet, der han skulle finne seg oppskrift og garn til lue, votter eller skjerf. Det ble altså en lue, som skal strikkes før jeg drar nedover på gjenvisitt i begynnelsen av februar



Den jeg har strikket lue til denne uken er bestefar, denne luen er i finull, for han skulle ha en tynn men varm lue. Torsdag og tog til Lillehammer er fint til å strikke lue, og fikk gjort veldig mye av den på den stunden der :)



Og dagens siste bilde er av en pose med garn jeg fikk fra bestemor torsdag! Bestemor rydder, og trodde ikke hun kom til å bruke dette garnet her noensinne. Det er et litt tykt garn, ull kjennes det ut som. Det er selvfølgelig ikke banderole på noe av garnet, men det blir vel ei råd med å finne ut av det her allikevel ;)

3 kommentarer:

  1. Ser ut som du har litt å gjøre fremover med så mye garn. Jeg er enig med deg at sokkene dine har fine farger. Egentlig så passer brunt sammen med det meste. Jeg strikker mine i brunt og turkis, og det ser også bra ut. God helg!

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har laget! Og det ser ut til at du har garn nok til mer ;) Lilla og brunt var flott sammen!

    SvarSlett
  3. Så kjekt at du likte HV-gaven :-)
    Klem fra Vipsen

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)