fredag 16. september 2011

Uvennproduktet som ble revet av pinnene


I dag har det blitt uvennlue - til en svært så vennlig liten jente. Kusina mi på tre ble veldig begeistret over den lua ho skjønte var i produksjon i går kveld, og i dag har det vært et nokså jevnt "passer den nåååå?" "men Ragnhild, er den ferdig snart???!" "Den her blir fin til meg!!" Heldigvis ville hun ha dusk på lua, så forsvant de siste meterne av denne gulfargen. To igjen! :s

Og jada, akrylen ble fin til vesla - og jeg fikk til og med brukt opp litt av Uvenn-Funnyen! Nå er det snart nytt dykk ned i posen med garn, og prøve å finne et passende prosjekt - det er nemlig ikke like enkelt for alt garnet syns jeg...

4 kommentarer:

 1. Dette går jo kjempebra det, gøy når uvennproduktene faktisk blir brukbare. Gult er visst en av vinterens farger også, så denne luen ble jo perfekt da.

  SvarSlett
 2. Har to nøster med gulfarger igjen - denne var den "snilleste" :)
  Det er absolutt et mål at tingene skal være brukbare :)

  SvarSlett
 3. Flott lue! Eg har ikkje kome i siget med uvenngarnet enno.... Har strikka på ei mjuk deilig babyjakke, og orka ikkje å forhalde meg til alt det ekle uvenngarnet;) Men no blir det raggsokkar!

  SvarSlett
 4. Hoho - svetter i henda så det holder av knirkeakrylen! ;p Men det verste er at jeg har strikka av akryl et par dager nå, sånn uten at det er uvenn, og helt frivillig!!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)