søndag 25. september 2011

Pen uvennveske


Blant uvenngarnet mitt var det en hårete, glatt, klump med noe som ble kalt Glamour. Først begynte jeg på et lite trekantsjal av et slag - men det ble liksom for lite, og rekt opp. Så begynte jeg på pulsvanter, men garnet er så lite elastisk at det ble bare rart og klumpete. Så tenkte jeg at jeg kunne lage en WhamBam-hals, men mens jeg strikket innså jeg at det garnet her kan en ikke gå med rundt halsen, det kom til å bli for klamt.

Så så jeg på banderolen. Glamour. Kanskje en veske? Det fantastiske her er at en slipper å fore vesken når det er en slik liten en, for garnet er så fast. Og jeg kjøpte da flere veskelåser når jeg var på Panduro i fjor - jeg måtte bare finne de igjen! (Note to self: Letingen fortjener et eget blogginnlegg, seriøst.)Men jeg er fornøyd med veska. Det her er nok den mest fornuftige måten jeg kunne brukt et nøste Glamour på. Vesken er pyntet med en knapp jeg fikk i Berlin - finfin knapp!! :)Det ble til alt overmål igjen litt Glamour, og det er strikket til en lapp, så får vi se om det går i lappeposen eller om det blir en liten ting av det...

2 kommentarer:

  1. Dette synes jeg var kreativt! Og veldig bra resultat. Dette er jo supert som gave også. Kanskje den siste lappen kan bli lebestiftetui?

    Hilsen Fama

    SvarSlett
  2. Takk! :D Ja leppestiftetui, det var jammen en ide!! Er ikke sikker på om veska blir min eller gave enda, får se når det nærmer seg jul og fest-tid ;)

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)