torsdag 29. september 2011

Bakesjokoladekake

Ei langpanne sjokoladekakerøre kan deles i to... Tirsdag skulle jeg på vampyrfilm-kveld og pappa hadde skutt to elger om dagen, så da ble det to kaker av ei røre. Jeg er nok ingen kakepyntemester, men det smakte godt! ;)

Begge kakene er sjokoladekake delt og med en sjokoladesmørkrem inni, "elgkaken" er pynta med noe grønn frosting jeg hadde igjen langs kanten, krokan og sjokolade på toppen. Ikea har elg-pepperkakeformer, og jeg la den oppå kaken og hadde små sjokoladebiter inni formen, krokan utenfor. Tilslutt skreiv jeg på Gratulerer med 2 - for det var to elger som falt.


Vampyrkaken var morsom - jeg kjøpte bringebærsyltetøy uten klumper (takk og lov for bringebær, hilsen alle oss som ikke tåler jordbær!) som jeg la på toppen av kaken, før jeg la over et sukkerfondant(marshmallows)-trekk, og stakk hull i. Klemte ut litt syltetøy så det skulle se litt "vampyrbitt-aktig" ut. Og til slutt et sitat fra første Twilight-boka: "Edward Cullen is staring at you" - det var tross alt Twilightmaraton med tre på rad!

3 kommentarer:

 1. Fine kaker begge to!! :) Og den nederste har jeg smakt på , den var kjempegod! Og passa perfekt på den trivelige filmkvelden vår :D KLEM.

  SvarSlett
 2. Ingen kakepyntemester? Je synes disse ser skikkelig flotte ut :) Tipper smaken var god også!

  SvarSlett
 3. De smakte nok nokså likt, sjøl om jeg nok syns bringebærsyltetøy på toppen var bedre enn bare krem :)
  Jeg har en del å gå på når det kommer til bokstaver, men det kan bli bra ;) Det viktigste er at det smaker godt :)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)