mandag 5. oktober 2009

Om å gjøre noe sammen

Whiskypaka liker å leke. Og siden jeg prøver å være en god eier for han, så prøver jeg å leke en del med han. Vår favorittsyssel er å jakte på fluer! Da har jeg katt på skuldra og mord i blikket, mens Whisky er mest opptatt av å slå etter alt som rører seg, om det nå er håret mitt, ei flue, eller fluesmekken. Jeg har tro på at denne jakten kan gjøre at han ikke vil leke med mine ting, slik som garn. Noe han får leke med et bandoler. Og i dag kom han plutselig fram fra under bordet med en easy-bandoler rundt livet. Da måtte vi ta bilder, før jeg plukket den av han.

Martinipus er fortsatt sur på meg for at det bor ny katt her, og han vil ikke inn. Nei, Martini skal være i fjøset han. Greit nok, han har det jo fint der også, men jeg savner å ha han inne. Stolen hans foran peisen står tom. Men han har kommet og "snakka" med meg ute på gårdsplassen noen ganger nå, så jeg håper at han snart flytter inn igjen - han er jo i høyeste grad velkommen!

Dagen gått på å lese kommunestyrepapirer og å lage kalender til Sommerfuglen, tolv av dagene er på plass. Syns det er skikkelig koselig å lage kalender, og jeg håper den vil være som hun håper! :)

Før kommunestyret skal jeg kjøpe julemagasiner. Samme hva andre sier, det er snart jul! Jeg gleder meg i alle fall helt vilt!

1 kommentar:

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)