mandag 26. oktober 2009

Fylkesårsmøte og Totensafari

I helga har jeg vært på fylkesårsmøte i Oppland Senterungdom. Moro, interessant og litt merkelig. Jeg sagt fra meg alle verv nå, syns det var på tide, men samtidig har jeg vært nestleder eller leder i fylkesstyrer i Senterungdommen de siste 6 åra, så det blir litt rart. Jepp, nok om det. Jeg fikk gjennom en resolusjon om idrettsanlegg, og er fornøyd! :)

Jeg trodde jo jeg skulle få strikka en del i helga. Det fikk jeg ikke, jeg ble nemlig valgt som referent. Og prøv å strikke samtidig som du skal referere fra et møte med mange taletrengte, unge, politikere! ;) Men litt har det blitt, en rask lue i easy som skal under et juletre. Jeg har også kommet litt videre med Klukkaen, og kan nok bli ferdig i løpet av uka. Noen små votter til lille L, som jeg skal være fadder til har det også blitt, for hun trengte det, og jeg skal på besøk der i morgen.

Så kom søndag. Jeg har hatt en utrolig opplevelsesrik dag! Den begynte med hotellfrokost på Gjøvik, før det var Totensafari som sto på programmet! Det var nok en minisafari, da det hovedsakelig var en attraksjon på programmet: Kornsiloen på Lena! Den er kåret til ett av Vestopplands menneskeskapte underverker – den vant vel hele kåringen! Så klart jeg måtte til Lena for å se på det her!
Senere har jeg vært på besøk hos ei venninne som bor i nærheten av Gjøvik, og til slutt avslutta jeg med en kino på Otta – det er ikke så veldig ofte jeg er hjemme søndager når det vises kino på Otta, så nå nytta jeg sjansen og fikk sett Inglourious Basterds. Og jeg er stadig mer begeistret for Tarantino!

3 kommentarer:

  1. Du har jo fått strikket en del med tanke på at du har vært på møte da :) Gleder meg sånn til å se den ferdige klukkaen din :)

    SvarSlett
  2. Så fin Klukka du strikkar deg. Die er så innmari fine dei!

    SvarSlett
  3. Jeg begynner å bli flink til ikke å være referent/ordstyrer og denslags - nettopp fordi det blir så vanskelig å strikke :) Men du fikk da gjort litt likevel!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)