fredag 17. september 2010

Varm må man være

Det er viktig at både liten og stor holder seg varm når vinteren kommer. Derfor har jeg laget en Calorimetry til stor, og bukse til liten. Det her er vel også et ledd i den store oppryddingsaksjonen som foregår i heimen, jeg har liksom innsett at jeg skal bo her ei stund, og derfor kan det jo være greit å ha en viss orden her.
Uansett. Buksa er hentet fra Myk Start, og den er laget av restegarn. Jeg er på en liten restegarntripp for tida, man rydder jo!! Og vi snakker posevis med restegarn og enkeltnøster. Det er nesten helt utrolig. Ikea-pose på Ikea-pose. Det blir jo spennende å se hva jeg kan få til fra noe av garnet, utover høsten! ;)

3 kommentarer:

 1. Så flink du er ragnhild! Jeg husker den calorimetry-farsotten for en tid tilbake!!! Lurer på om jeg klarer å strikke en sånn? Ligger mønsteret ute et sted, eller hvor kjøper man det?

  SvarSlett
 2. Så FIN ho vart! Du vart vel ferdig tosdagsnatte avon??

  SvarSlett
 3. Du klarer fint å strikke en sånn, umulie! :) De er faktisk overraskende enkle, noe som nok er grunnen til at det har blitt noen slike i det siste! :) Mønsteret ligger her; http://blogg.hobbyboden.com/lindan/index.php?cat=1483
  Buksa vart kje ferdig før et par dågå ette, Liv Annette, det va elle dessa tråenn som sku' festas da veit du!! :p

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)