onsdag 15. september 2010

100 dager til jul!

I alle fall var det en facebook-venn av meg som skreiv det i dag, og jeg ser ingen grunn til å ikke tro på det! ;)

I år skal jeg lage flere kalendere enn jeg har gjort før, tror jeg. Det er noe veldig koselig med både å lage og få kalender... Så nå er nr to og tre i gang, parallellt, men jeg må nok innrømme jeg har kommet lenger med den ene enn den andre! Og det blir moro, for jeg tror overhodet ikke at vedkommende som får denne kalenderen forventer å få kalender, moro!! :)


Ellers er det nokså mye å gjøre for tida. Det er møter i lange baner, mandag var det driftsutvalg, tirsdag var jeg på Lillehammer på standup-show med Pablo Fransico, noe som var fantastisk moro!! I dag har jeg hatt møte om en liten temaavis jeg skal være redaktør for i høst, og i morgen er det formannskap... Så midt oppi møteforberedelser er det koselig å tenne noen lys og faktisk kose seg med reguleringsplaner til behandling for tredje gang! Jeg er vara i formannskapet, og det er min første periode, så jeg har ikke vært med på alle rundene av planbehandlingen, derfor føler jeg jo at alt MÅ leses også, ikke bare de siste høringsuttalelsene...

Jeg har en plan om å være flinkere til å ha egentid enn før. Kvelder uten møter. Kvelder som i morgen når jeg kan dra på strikkekafe. Og jeg har lagt alle Lillehammer sine hockeykamper inn i kalenderen, og skal få med meg så mange jeg bare kan. (Regelen: Der jeg er folkevalgt prioriteres møter, der jeg kan velge om jeg deltar eller ikke, skal programmet være så bra som jeg ikke har hatt tilbud om ennå for at jeg dropper en hjemmekamp)

Jeg gleder meg til hver en dag framover, det er så mye som skjer, så mange muligheter som byr seg, mennesker jeg ikke har møtt eller blitt kjent med ennå, nye sider ved mennesker jeg trodde jeg kjente, og det er bare opp til meg selv hvordan jeg velger å ta det - jeg har bestemt meg for at det her skal bli tidenes advent på alle måter, og jeg begynner nå. Det er tross alt bare 100 dager igjen!

2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg til jul, er snart i boks med alle julegaver! Det er en herlig tid! Du må ikke slite deg ut nå... Ha en fin helg!

    SvarSlett
  2. Ikke noe alvorlig, bare jeg som ikke har hatt tid/ork/lyst etc til å blogge... Fikk noen spark bak for en stund siden som gjorde at jeg prøver meg igjen..... Hyggelig at du har savnet meg da! Du bør absolutt sy den en Tilda!!!! Ha en riktig god helg!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)