fredag 24. september 2010

Uvenngarnet lever!

Etter sist runde Hemmelig Uvenn fikk jeg masse garn jeg ikke har brukt. Simpelthen fordi noe av det var så fælt at jeg ikke kom i gang, noe av det likte jeg faktisk så godt at jeg venter på det perfekte prosjektet - og det meste av det var bare så lite at jeg har ikke helt visst hva jeg skal gjøre med det.

Det garnet her var av første slaget, så fælt at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med det. Heldigvis ser det bedre ut som baggy lue enn som det gjorde før jeg begynte å strikke av det - den blei rett og slett nokså digg, syns jeg! Ny høstlue til meg!! :D

2 kommentarer:

  1. Hei Ragnhild. Det er en spennende utfordring å få brukt alle rester og uvenn garn. Lua ser kjempe kul ut. Ellers likte jeg godt vimpel ideen din, har du noe sporing på oppskriften eller er den helt etter ditt eget hode??

    SvarSlett
  2. Hei Brit! :) Oppskrifta på disse fant jeg bare på når jeg prøvde meg fram - la opp 15 masker, strikket to pinner, og fra og med 3. pinne så felte jeg en i begynnelsen av hver pinne, til det var bare ei igjen. Enkelt! :)

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)