onsdag 1. september 2010

Romantisk sjal
For en stund siden kom jeg over garnet Rowan alpaca cotton, og syns det var så herlig fantastisk med sine 72% alpakka og 28% bomull. På pinne nr seks ble et nøste til et lite trekantsjal, men jeg var ikke helt fornøyd, det var noe som mangla...

Jeg veit ikke om jeg har fortalt om et garnkjøp jeg er misfornøyd med her tidligere, men mitt innkjøp av Drops Merino Extra Fine, som jeg kjøpte haugevis av i Haugesund i fjor, det er jeg forholdsvis lite fornøyd med. Garnet er jo mykest i verden, og til å ta på er det jo virkelig Extra Fine, mykt og bløtt og fantastisk. Men jeg greier ikke å finne noe jeg vil strikke med det, noe som er litt dumt, mine 30 nøster tatt i betraktning, derfor er jeg misfornøyd med kjøpet - ikke garnet i seg selv! (Nå skal det sies at jeg syns det er litt slitsomt at det deler seg så, men det er til å leve med).
Uansett: Til å hekle en liten bølgekant med rundt det supermyke sjalet var det jo perfekt!! :D

Voila! Et romantisk sjal på 1-2-3 (eller 3 mnd som det tok før jeg fikk motet meg opp til å faktisk hekle den kanten...) Og jeg håper mottaker blir like fornøyd med det som jeg er! ;)

3 kommentarer:

 1. Så flott det var. Og det merino extra fine er jo så herlig. Kan fint strikke sjal, halser og luer i det, bare bruk tynne pinner så det ikke siger.

  SvarSlett
 2. SÅ nydelig!
  Merino extra fine er det beste garnet ever! Digger det, for det er jo bare så mykt og godt :) Har strikket babyteppet i garnet, og jeg ble vedig fornøyd ;)

  SvarSlett
 3. En liten heklekant gjorde seg godt! Søtt sjal. :D

  30 nøster var jo litt da. Håper du finner noe gode prosjekter så du får brukt garnet ditt.

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)