onsdag 2. juni 2010

Reisehelg

I helga var jeg på Grotli Høyfjellshotell, og jeg må bare si: Jeg blir mer og mer forelska i det stedet for hver gang jeg er der! Nå har jeg ikke vært der mest i verden, men seriøst! For det første er det eventyrlig vakkert der, og hele stedet oser av historie og trivsel! Og det er så gjennomført der, alle detaljer er så fint gjennomført, og ikke minst er vertskapet utrolig trivelig! :) Og da har vi ikke engang nevnt maten! Den er rett og slett noe av det beste jeg får, og de har virkelig skjønt det, lokalprodusert i stor grad, og alltid mat med historie.

Mandag dro jeg til Skien på feiring av 100 års stemmerett for kvinner ved lokalvalg. Før festmiddagen på kvelden var det tid for båttur med M/S Victoria, fra Skien, gjennom slusen og ned Skienselva forbi Porsgrunn, og opp igjen. Strålende sol og fantastisk selskap! :)


Og forresten, forrige torsdag var jeg på Dombås, og kom hjem med en godtepose med garn! :) Masse snacksy saker - og hvis du passerer Dombås i sommer, så stikk innom på 1001 tråd, for der har de både _mange_ ulike garn, fine knapper og tøy. Rett og slett en herlig butikk!!


3 kommentarer:

 1. Ser ut som du har hatt det trivelig. Morro med godteposer med garn. :) Ha en fin onsdag. :)

  SvarSlett
 2. Så bra du likte butikken! Da æ det vel en sjangs for at du vil dit at, ihop med meg :D Sku ha vør på miljøstasjonen og, å fått tak i noen flere lp`er! Glede meg te vi ska prøve oss som kremmere e nå;) Klem!

  SvarSlett
 3. Kjære, fine Ragnhild. Eg har utfordra deg på bloggen min :D

  http://klisjee.blogspot.com/2010/06/sjlvskryt-og-masse-parantesar.html

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)