fredag 11. juni 2010

Det gode liv på landet!

Mamma og Martini
Det er det gode liv på landet her for tida. Rett nok avbrutt av litt politikergjerning og litt jobb, men forholdsvis høy gøy på landet-faktor! :) I dag har mamma (med meg som håndtlanger, det er liksom det jeg duger til når det kommer til gartnervirksomhet) plantet ut en god del greier fra drivhuset. Og elghornet som rundt juletider har et nek hengende, har nå fått en blomster. Akeleie eller no - fint blir det nok!


Gulrot, løk og kål
Jeg liker matnyttig utplanting. Og derfor var det greit å grave ned gulrøtter, charlottløk (man er da fra Nord Gudbrandsdal, med charlottlaukens talsperson, Arne Brimi!) og en slags salat. Endevie tror jeg kanskje det var, men 100% sikker er jeg ikke - jeg veit bare at alt oppi det bedet der er spiselig! En forholdsvis grei inndeling det, da blir det ikke slik at en ikke spiser ting som kunne blitt brukt fordi en er redd for at det ikke går, eller spiser giftige ting... Visste du forresten at en kan spise blomstene på stemor!? Det er sikkert fancy ut i en salat! :) Eller som pynt på en kake?

Bålkos
I går kveld fyra jeg. Ute. Og det er digg! Var utenfor hos foreldra mine det her, men jeg har nok lyst på en bålplass uti min lille hage jeg også, for det er jo så trivelig! :)

Det første møtet
MartiniPus og Karsk - møte utenfor trappa. Det sies jo at en skal holde en ny katt inne i tre uker før den får lov til ut, for at den skal bli skikkelig bofast. Jeg håper og tror det går bra med halvannen - det er rett og slett nokså slemt å holde aktive krabaten inne døgnet rundt, i sommervarmen! Så nå spretter Karsk og Martini rundt og føler hverandre på værhåra, og det er nokså morsomt å se! :) Det går heldigvis forholdsvis bra :)


I helga skal jeg på loppemarked i Folldal, og det blir jo spennende å se om det blir med noen lopper hjem! :)

1 kommentar:

  1. Ser ut som et godt liv på landet for både to- og firbeinte. :o) Kjekt å kunne plante ut fra drivhuset, da er sommeren i gang.

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)