mandag 2. februar 2009

Vaskemaskinens hemmeligheter

I kveld har vaskemaskinen bragt hemmeligheter ut: Det ble tre par tøfler, noe ubestemsomt og engledeler. De rosa tøflene ble blogget noen innlegg lenger ned også, de helt grå skal bli musetøfler etterhvert (og er laget av noe av garnet jeg fikk av bestemor i januar) - mens de burgunder og grå var de første tøflene jeg noensinne prøvde å lage, så de har litt hæl ;) De ble strikket sammen med, og led samme skjebne som ->

Den engelen her! strikket for fire-fem år siden, det var første gang jeg skulle prøve å tove. Det er finull, og den tovet liksom ikke. Nå i kveld gikk den på 60 grader, og se; der ble den jo fin! :D Skal nok bli bra den her :)

Noe som ikke funka så bra var det som skulle bli en isskrapevott i Rosendahl, den endte opp som knøttliten. Så får bare finne på noe annet :) Jeg ser at den, med forholdsvis små justeringer, kan funke både som en nisselue og som kremmerhus. Andre ideer?
Det er ikke bare meg som rydder - mamma har ryddet i oppskrifter, og fant denne her - som jeg nok aldri fikk samme hvor mye jeg ønsket meg den her ;) Penny-genseren var en drøm, nå er jeg ikke overbevist :p

Har også fått gjort litt på luen til Morten, Setesdalsluen skal være ferdig til fredag tenkte jeg, for da skal jeg besøke han.

6 kommentarer:

 1. Toving er en risikosport :) Vet liksom ikke helt hva jeg får, alltid like spennende. Den Penny genseren var nok finest DA, skal vel være mer en middels hesteinteressert om du skal lage den nå :) Ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Den engelen har jeg strikket i år. den gikk under navnet puppeengelen

  SvarSlett
 3. Toving er alltid spennende... Man vet aldri hvordan det blri før maskinen er ferdig... Den tova engelen ble jo kjempe fin :)

  SvarSlett
 4. Spennende å tove, engelen ble kjempefin!

  SvarSlett
 5. Toving er altfor spennende for meg! Jeg er ikke veldig glad i toving, nei. Hos meg kommer liksom ikke ting ut igjen som jeg hadde forestilt meg.

  SvarSlett
 6. Toving er en spennende ting. Jeg tover på 40 grader. Best result at får jeg hvis jeg tar med en dongeribukse eller to. Noen ganger må den i maskinen flere ganger, men jeg har funnet ut at det er bedre, enn prosjektet skal bli ødelagt.

  Lykke til med alpakka dungen din, vi er nok flere her som missunner deg den *he, he*

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)