onsdag 18. februar 2009

Makan til surt!

Grunnene til at jeg ikke har blogget de siste dagene er mange, jeg har vært på fylkesårsmøte, på besøk hos venner og på hockeykamp på Lørenskog, men hovedgrunnen er at jeg har strikket lilla på en overdel til en tunika - kjedelig strikking som tok lang tid.. I dag var jeg kommet til litt over armhullene, og begynt på Marius-mønsteret, og tenkte jeg skulle prøve prosjektet for å se at størrelsen var ok. Det var den overhodet ikke!!

Så nå har jeg rekkt opp igjen det jeg har gjort de siste 5-6 dagene, og begynner på ny - nå etter oppskrifta str M (jeg som var fortvila over at den ikke var større enn til L...) Uansett... Har kjøpt meg bittelitt nytt garn også, men det var så bittelite at det bare har forsvunnet inn i den stooore haugen uten å la seg spore opp så lett nå.. Har laget en ny monsterlue til 2årsdag, og har laget et skjerf som mangler å få øyne og en slags snute, men det blir nå et slags dyr ;)Lillehammer vant forresten 4-1 over Lørenskog da - og sikret med det minst 4.plass i år - så alt er ikke like ille som tittelen på innlegget skulle tilsi ;) Og frøkna skal på hockey igjen på søndag :)

6 kommentarer:

 1. Den monsterlua var herlig!
  :D

  SvarSlett
 2. Likte monsterlua! Den var artig :-)

  SvarSlett
 3. Liker den lua altså... jeg pleier å trøste meg med at det i alle fall er bedre å rekke opp fordi ting er for stort enn at det er for lite :)

  SvarSlett
 4. Morsom monsterlue! Flott sammen med en monsterbukse, og der var idéen til en flott julegave. Kjedelig å rekke opp!

  SvarSlett
 5. Herlig lue! Gleder meg til å se skjerfet og tunikaen ferdig :)

  SvarSlett
 6. Takk for en koselig kommentar fra deg :)
  Den monsterlua var bare såå stilig!! :D
  Digga den ja..

  Tok litt tid med de pinnene, ja.. Men nå er de endelig her :) Og igjen, TUSEN TAKK :)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)