mandag 19. desember 2011

Årets juletre

Det blir vanskelig å gå rundt juletreet hos meg i år, for treet er spikra på veggen!

Inspirert av diverse interiørmagasiner så har jeg lagd meg juletre i øhh... tre. Rett og slett gamle trelister, malt hvite, og skrudd sammen. Jeg prøvde å spikre først, men da ramla det fra hverandre.. For å feste juletrepynten har jeg skrudd i mange små kroker, og siden jeg på ingen måte er noen minimalist, så er det så tett med kroker som det går.

Under treet har jeg satt to vaser med juletregreiener - (det er nokså fint å ha egen skog der det har vært planta juletre altså!) og lagt fram julegavene mine :) Og disse er MINE. De jeg skal gi bort ligger ikke her :p

Treet er spikra i veggen med EN spiker - akkurat der var det et område jeg prøver å være minimalist! I tillegg står det et gammelt lite skap foran det, som vasene og gavene er plassert på.

Nå er det ikke slik at jeg har pynta i heimen til jul altså - "først må en jo vaske gulvene" sier min indre husmor, og slik rundt jul går det jo an å høre på henne. Men for å vaske gulv må de ryddes, og på gulvet lå altså disse listene, og det ene tok det andre, og jeg har pynta juletre!

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha!!! Det er så bra Ragnhild! Kjenner meg litt snål som var i skauen og hogde ned et skikkelig grantre i går jeg da ;-)
  Fikk forresten henta pakka mi her på lørdag, og det passet glimrende med segl i disse julekorttider...
  Gleder meg til julaften så jeg kan åpne resten av innholdet!

  SvarSlett
 2. God jul!
  Ta en titt på bloggen min, så ser du at du er den heldige vinner at et par pepperkakevotter!

  SvarSlett
 3. Eg har sansen for denne type juletre. ;o) Og det vart ekstra koseleg når du har nokre greiner med barnåler under..

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)