onsdag 13. oktober 2010

Velkommen!

Jeg har en storstilt ryddeaksjon i heimen denne høsten, har endelig innsett at jeg nok skal bo her en stund, og da er det greit å ha litt system og hygge rundt seg...Kjøkkenet begynner å bli greit! Kveldens nye innbyggere på kjøkkenet er de to fuglene jeg fikk til bursdag, de har slått seg til over vasken.


Jeg ELSKER postkort!! Og jo mer tacky og turistaktige, jo bedre!! Og jeg har laget meg en "Wall of fame" der kortene havner på kjøkkenveggen min. Jeg elsker veggen min, og de minnene de bringer...Mellom kjøkkenet og stua har jeg ei dør, som har vært lukka to ganger tror jeg. Så da kan jeg jo basere meg på at døra skal stå oppe, og nå er den "dekorert" på en veldig Ragnhild-måte. A-stallen til Lillehammer Ishockey, "blomsterkranser" og et skilt som ønsker velkommen videre.


Døra er visst fra det gamle kvinnefengselet i bygda, så de har en historie i seg selv... De var grå og røde når jeg flytta inn, men planen er at de skal være bomull og scarlett, sånn som resten av kjøkkenet er, etterhvert. Så fra grå til hvit, og rød til rødere.

4 kommentarer:

  1. Kjempetrivelig og hjemmekoselig kjøkken!

    SvarSlett
  2. Koselig og veldig personlig kjøkken. Artig med døren fra fengselet da!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)