tirsdag 5. oktober 2010

Tøfler

Første par ut av restegarnet fra Randi!

Et par kjappe tøfler av Rosendahl, disse er superenkle å strikke! Og selv om hele familien mente å se at de måtte bli passe til et barn, så går jeg med størrelse 40 godt nedi disse. Jeg legger opp 34 masker på pinne 4, og strikker riller ca 10-12 cm, før jeg bytter til to rett og to vrang, og strikker det frem. På de to siste omgangene strikker jeg to og to sammen, før jeg snurper sammen de siste maskene, og syr sammen bak til rillestrikkingen. Lett som en sprett! :p Det gikk såvidt over ett garnnøste, noe som da vil si at jeg har nesten et helt nøste igjen.

5 kommentarer:

 1. Jøss, va det fine garnet der i eska? Haha!! Dissa såg kjempegode ut!! Glad du vil bruke det, og glad e vart kvitt det :p KLEM!

  SvarSlett
 2. Je har også strikka slike tøfler tidligere og de ser knøttsmå ut da de itte er på foten. Blir stretch. Artig å få garn som du ser med helt andre øyne!

  SvarSlett
 3. Mye fint garn i den pakken din, så heldig du er! Gode tøfler det der. :)

  SvarSlett
 4. Vil gjerne prøve disse med noen nøster Rosendahl jeg fikk i gave. Hvor lang er tøffelen når du ikke har den på foten? Hvor langt strikker du to rett to vrang?

  SvarSlett
 5. Til sammen er de 25 cm når jeg lager de på størrelse 38-40 :) Så da strikker jeg ca 12 cm rett, og 13 rett og vrang :)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)