søndag 9. mai 2010

Vårblomst

Det har vært litt travle dager i det siste, med hjemmeeksamen. Men nå er det over, og litt mer tilbake til hverdagen, selv om det var en del ting som måtte ligge på vent i eksamensperioden som må tas igjen nå. Uansett, spesielt mye strikketid har det ikke blitt i det siste, samtidig som bunken med nesten ferdige prosjekt vokser. Jeg har igjen en tommel på vottene jeg driver med. Jeg har igjen å feste tråder på et par andre prosjekt. Og det blir noen bilder i bloggen når jeg omsider får rota meg til å bli ferdig.

Strikkekafe tok jeg meg tid til kvelden før eksamensinnlevering, og der lærte jeg å strikke blomst! Og nå har jeg endelig fått tid til å strikke en også, og de ble da fine! :) Blir en ekstra pynt på luer dette, eller med en sikkerthetsnål kan den festes på hva som helst :)

Den uka her blir full av møter, jobb og forberedelser til mammas 50-årsdag (jeg har tatt på meg ansvaret for kjøkkenet!) så det er ikke sikkert det blir strikka så mye, men jeg håper! ;) Ha ei finfin uke alle sammen! :)

1 kommentar:

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)