søndag 7. mars 2010

Brev til en bekjent

Kjære symaskina mi!

Det var hyggelig å se deg igjen! Jeg har tenkt en del på deg i det siste, men du veit, dagene tar en bare, og så blir det bare ikke sånn at en tar kontakt. Så mye som skulle vært gjort og sånn vettu...

Jeg håper du har det like bra som det ser ut til - du ser ikke en dag eldre ut enn sist jeg så deg, årene farer fint med deg! :) Og det skal en ikke klage over ;) Med meg er det kanskje ikke helt sånn, men du veit, utålmodigheten har jeg bevart... Og det er nok den som var skyld i at vi ble litt uvenner sist. Og at jeg blir så rastløs og ustadig - jeg er nok en dårlig venn. Men det er slik jeg er, take it or leave it... Jeg er utrolig glad for at du gang på gang stiller opp for meg, og mine mer eller mindre (helst det siste, vel!) påfunn! Nattens eskapader var jo ikke det minst vellykkede vi har funnet på, men jeg skal prøve å stille mer forberedt neste gang, det her ble jo mer eller mindre påfunnet mens vi holdt på. Men moro alikevel :)

Kult at du blir en stund - jeg tror kanskje vi skal invitere Strykejernet en tur frem fra skapet også, sjelden jeg ser no til den frøkna egentlig... Ærlig talt får jeg fnatt av alt hun mener hun skulle gjort, men hun er grei å ha innom en tur innimellom! :)

Håper vi får en morsom tid sammen fremover!
Klem :)
Og vil dere se hva jeg og symaskina gjorde i natt?

Vi prøvde å lage oss en nålemappe - men neste gang skal vi bruke tynnere filt i midten, og finne en finere løsning for hvordan vi skal sy den siste sømmen. Men den funker til hjemmebruk, for all del :)

2 kommentarer:

  1. så flink du er:) har tenkt jeg skal ta den fram jeg og:) men foreløpig bare tenker jeg på det:)

    SvarSlett
  2. Så tøft, og veldig praktisk!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)