mandag 8. juni 2009

Innkjøp på Steinkjer!

Da får man dokumentere da! :)

To deeeeilige hesper Lucca fra www.mergarn.no - tenker det kan bli mer av det her, skal bare prøve det ut først, og valgte rosa og grønn i varme og rolige toner. 100 gram på hver.
Det ble to hesper med Duo, silke og merino. Også mykt og godt, 100 gram av den røde, 50 av den grønne. Nokså tynn tråd, men fargene er for å passe til en bestemt person. Dette garnet var det EMS Design som hadde.
Så er det en hespe med grønt/petrol garn fra Lierne! Syns det var så kult! EMS Design hadde garn fra Leine Merino også, men kjøpte ikke det av henne, for det er jo mer logisk å kjøpe det her i dalen ;) Garnet fra Lierne er en 50 gramshespe, kjøpt fra www.emsdesign.no - og for meg som er storfan av lokalprodusert er jo det her virkelig tingen! :p Den omtalte merinoen jeg ikke kjøpte kan kjøpes hos www.leinemerino.no - på den nettsiden er det også gratis oppskrifter! :)
Det siste var to nøster med La cancha alpakkagarn. Hvert nøste på 100 gram, og her var det også fargene som gjorde av jeg kjøpte de. Garnet har nettside www.lacancha.no
Så var det turen til husfliden da, der ble det to hefter med garn, og det blir fiskevotter og en vest ut av det her håper jeg, og kanskje noe mer senere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)