onsdag 17. juni 2009

Berlin!

Russisk festival/fest på Karlshorst. Det har vært russisk nasjonaldag nå, og med to russere i husholdningen var det ikke unaturlig å dra på feiring! Det var konserter, karuseller, vodkaen fløt, det var russisk mat, og masse masse russere i feststemning, noe som var en festlig opplevelse. Kanskje turens høydepunkt.

Tyrkisk marked i Kreuzberg anbefales for de som liker å sy! Masse stoff til en billig penge, ikke alt er like fantastisk, men du finner alt fra stretch-stoff til fleece, gardinstoff og sari-tøy. Knapper, glidelåser og bånd.

Jeg kommer tilbake med innkjøp fra turen senere, men har falt for fristelser i fleng: Knopfe Paul hadde en butikk full av knapper, det tyrkiske markedet hadde stoff og bånd, og i Kreuzberg fant vi en liten garnbutikk. Den hadde masse lammeull-garn til pinne fire, og det var mye lilla der. Og ja, det var nok noe som ble med meg hjem, men det blogges først når det er litt mer konkret hva det skal bli! :)

Holocaust Denkmal

Reichsdag... Dette her bildet er tatt i nitida en fredagskveld. Da sto vi laangt bak i køa for å komme inn - men vi kom inn rundt en time etter, og det var nokså kult! Det er altså bygd en kuppel på 54 meter oppå parlamentet, og der er det da fritt fram å vandre rundt. Jeg er veldig imponert, både over åpningstiden og over utsikten!Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie

3 kommentarer:

  1. Kjempemoro å finne bloggen din (takket være facebook) - Stikk innom min om du har lyst. Skrives litt av ymse slag der, men greit om du kjeder deg en dag antar jeg ;) Hehe - klem fra Renée

    SvarSlett
  2. Det høres ut som en fin tur - spent på hva du har handlet jeg =P

    SvarSlett
  3. Ååå det var sikkert en flott tur, Berlin står på ønskelista mi:) Blir spennende å se hva du har handlet med deg hjem..

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)