onsdag 4. mars 2009

M'kayy - vi er i gang igjen!


Jeg som var så flink til å fullføre ett prosjekt før jeg startet neste, nå er det altså en saga blott... Tunikaen min er ferdig strikket nå, men mangler å sys sammen - det endte med at jeg strikket både overdel og underdel opp igjen, så det her er virkelig et velstrikket garn...
Den lille genseren jeg har begynt på har jeg laget bolen på, og kommet i gang med en arm - termin er først i slutten av mai, så det går nok å gjøre det ferdig innen den tid ;)
Februarsokkene ble februarsokk inntil videre, jeg liker jo ikke å strikke sokker men skal greie det å lage et par av de i det minste :p
Og det siste jeg har begynt på er et rillestrikket babyteppe til "søstra" mi - eldste datter til mine reserveforeldre i Trøndelag skal snart ha barn, så da skal jeg strikke et teppe til bebisen hennes :) Det er i Alpa, og strikker på pinne 4, og så skal jeg finne på noe dekor til det senere :) Vet ikke om det er jente eller gutt, så mistenker det blir lysebrun heklekant rundt, og kanskje noen broderte hjerter eller noe :)

Til slutt et bilde av gutta som fikk bronse i serien forrige søndag, og som nå kjemper som løver for å komme videre i NM-sluttspillet... Jeg er nok hekta på hockey, 11.1. var min første kamp, og det har blitt 6 stk siden da - hadde jeg bodd litt nærmere hjemmestadion hadde det garantert blitt fler, men 12 mil hver vei blir litt langt... Uansett veldig moro å oppdage nye idretter! :)

3 kommentarer:

 1. Se her var det masse fine strikkerier!
  Jeg er også "fæl" til å begynne på flere ting om gangen...

  SvarSlett
 2. Takk for komentaren på blogggen min.Her var det mye fint arbeide. Likte spesielt god tunikaen din.

  SvarSlett
 3. Her vert det mykje fint!! Trur det er ein vane/uvane vi strikkere har det å starte på fleire ting om gangen:) God helg til deg.

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)