søndag 8. mars 2009

8. mars!

Kom bare på at jeg skulle legge igjen en liten GRATULERER! til dere kvinner som eventuelt er innom her i dag! :)

Jeg har brukt kvelden på jobb, og etter jeg var ferdig snakket jeg med en kollega jeg ikke har snakket så mye med før - og oppdaget at jeg fniste kjempemye (nå fniser jeg generelt mye da...) men jeg blir så glad når jeg oppdager stadig flere mennesker jeg trives sammen med! :) Og det var dagens opptur. Dagens nedtur var at L.I.K. tapte, og nå er altså hockeysesongen over for min del, og dere skal slippe å lese mer om hockey før sesongstart _tror_ jeg ;)

Babyteppet går framover, har bestemt meg for å gjøre det ferdig før jeg begynner på noe nytt, så jeg får sendt det til "søstra" mi før babyen kommer :) Men det er nokså kjedelig å strikke i en farge, nøste etter nøste... Er fornøyd når jeg greier et nøste om dagen, tror jeg har tre igjen, men ikke helt sikker på hvor stort det skal bli... Det er ca 125 cm bredt, lurer på om det skal bli ca 90 høyt... Får se!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til deg også!

  Det å strikke ensfarvet kan være en prøvelse. Sett et merke når du starter strikkingen så ser du at det går fremover.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen til deg og, selv om det bare er en halvtime igjen av den. Ensfarget strikk er jo supert som TVstrikk da, for ikke å snakke om strikketreffstrikk :)
  : tribunestrikk?
  Eller kanskje for din del: tribunestrikk??

  SvarSlett
 3. Gratulerer selv med dagen som var :)

  Ligger en award til deg i bloggen min :)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)