mandag 22. desember 2008

Kunststrikk til besvær!

Her er den julegaven jeg desidert har brukt mest tid og frustrasjoner på! Kanskje ikke uvanlig første gang man prøver seg på kunststrikk ;)

Har altså trælet meg gjennom, rekkt opp igjen, telt feil, men endelig, endelig er den ferdig! :D Så er den ikke perfekt - langt i fra, tror jeg, men det er et ærlig første forsøk, og jeg er fornøyd, så da håper jeg bare bestemor også blir det :)
Det er en duk som jeg fant oppskrift på i et juleblad fra 2005 - husker ikke helt nå, og det frister IKKE å se etter ;) Duken er nå pakket inn, og så overlater jeg den i postens varetekt i morgen tidlig, og krysser fingre og alt jeg har for at den skal komme frem i tide, det er jo en viss sjanse, faktisk...
Nå skal jeg ta natten med god samvittighet, i morgen tidlig har jeg en seriøs plan om å jakte juletre på gården før jeg drar på posten, så jeg må vel snart legge meg for å ha sjans til å komme meg opp!

2 kommentarer:

 1. Duken ble kjempefin.
  Jeg er sikker på at din bestemor blir glad for denne flotte gaven.
  Jeg vet av erfaring hvor mye arbeid som ligger bak :-)
  Ønsker deg en riktig God Jul.
  Nitus

  SvarSlett
 2. Det er en vanskelig svenneprøve du har avlagt, Jeg har strikket en del duker, og syns fortsatt at det er vanskelig å få denne typen fin. Ikke mist motet.

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)