onsdag 4. januar 2012

"Den beste lua jeg har hatt!"

Dette var en av to julegaveluer som kan sies å ha gjort suksess! Denne er strikket til sønnen til ei venninne, en gromming som liker feil traktormerke (MF ftw!) - og da ble det John Deere-lue på han da! :) 

Lua er påbrodert hjorten etter at den var ferdigstrikka, jeg tenkte det ville bli for lange sprang og mye snurping om jeg skulle tatt med den gule tråden rundt. Uansett. Jeg regner lua som en suksess når mottaker hadde kommet med at det er "den beste lua jeg har hatt!"

Den andre julegavelua som ble veldig godt mottatt var ei Star Wars-lue som jeg av en eller annen dustete grunn IKKE har tatt bilde av(!) - og den lua hadde fått mottakers far til å konstatere meg til koneemne! Hyggelig ;)

Og apropos Star Wars - visste du at jeg har en plan om å bli storfan av Star Wars, bare jeg får sett filmene?!

6 kommentarer:

 1. Åja, ingen tvil om at detta vart kveldens store hit ja! Eskil satt med lua inne, sjøl om det va 100 varmegrader hos svigers den kvelden :) Midt i blinken , og en veldig fornøyd gutt :D

  SvarSlett
 2. Kollosal lue!! 20 te tå denna så ;)

  SvarSlett
 3. Hei, hyggelig du deltar i min give away!
  Klem Anne Lise

  SvarSlett
 4. Den var kjempefin! Har du oppskriften på denne? Kunne du sendt den til meg, om du brukte oppskrivft da :-P tonje.a.j@hotmail.com :)

  SvarSlett
 5. Hei. Det var ei flott lue som jeg kunne tenke meg å strikke til en traktorgutt i familien. Kan du tenke deg å dele oppskriften med meg.
  k-a-stei@frisurf.no

  SvarSlett
 6. Er det mulig å få oppskrift på denne?

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)