tirsdag 9. februar 2010

Vottegalskap


Endelig er hjertevottene mine ferdige!

Ikke fordi jeg har rotet meg til å kjøpe mer garn, men mens jeg fortrengte det faktum at det lå et par votter og manglet bare en tommel, så kom jeg over et nøste med det grå garnet jeg måtte ha! Og da hadde jeg ingen unnskyldning mer, så da har jeg strikket tommelen i kveld. Jeg har festet tråder(!) og jeg har brukt vottene litt - noe som har resultert i at en ikke ser forskjellen på størrelsen noe særlig når vottene ligger på bordet.

Men så til galskapen, del 1:
Jeg har allerede lagt opp til en ny vott, og syns til og med det er litt moro! Nå er det jo mulig, for ikke å si sannsynlig, at jeg ikke kommer til å digge de like mye om noen dager, men det vil jo tiden vise. Jeg tror jeg har funnet nøkkelen med å ikke stresse votter. De må bare bli ferdige når de blir ferdige - det går ikke å ha tidsfrist, det må være kosestrikk! :)

Og galskapen del 2?
Jeg har bestilt, og fått, heftet om Hadelandsvotter - og har tenkt å strikke et par i gave. Heldigvis er mottakeren vant til at jeg er sent ute med gaver, for det er ikke så lenge til han har bursdag. Yey! Om det ikke blir bursdagsgave så er det jo snart jul igjen! ;)

8 kommentarer:

 1. Votter er morsomt å strikke, det synes jeg også :D bli aldri lei av det :D

  SvarSlett
 2. Fine votter. Lykke til med videre strikking av votter.

  SvarSlett
 3. votter er gøy!! de var kjmpe fine! Og lykke til med neste par ut!
  Ha en flott onsdag!

  SvarSlett
 4. Godt å lese at det er flere enn meg som kan være sein med det de lager .. o.O
  Votter kan være gøy .. Men jeg er av de som må ha mange ting å holde på med.. Slik at jeg ikke går lei.. Hmmm har et par liggende og der det kun er tommelen på siste som er igjen ..Trur jeg må ta de med meg til garnbutikken i byen og høre om hun kanskje kan hjelpe meg å finne ut hva jeg har strikket i.. For det aner jeg rett og slett ikke O.o
  Ha en hærlig dag

  SvarSlett
 5. Flotte votter! De så veldig gode ut :)

  SvarSlett
 6. Så fine votter, de ser skikkelig deilige og myke ut!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. De hjertevottene var bare lekre!
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 8. Sleke votter ønske e me t vintrast att...hint hint;)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)