mandag 15. februar 2010

La oss snakke vottegalskap!

Her er vottene jeg hadde begynt på i forrige innlegg! Det er fra Sandnes Klassikere mener jeg, Setesdalsmodellen er det i alle fall. Og de var seriøst enkle og strikke.

Men hva har skjedd da? Jeg som ikke liker å strikke to like! Jeg som syns votter ser veldig vanskelig, ja nesten uoverkommelig, ut å strikke! Nå sitter jeg altså å ser på votteoppskrifter, og har tenkt å finne en oppskrift jeg liker godt. Og jeg begynner på nye votter så snart den andre votten er ferdig - så jeg har allerede en ny vott på pinnene nå! Denne gangen er det Hadelandsvotter. Men tilbake til vottegalskapen. Fredag var jeg på årsmøtefest, og halve kvelden tenkte jeg på vottene som nesten var ferdige på rommet mitt. Jeg gikk ikke opp til de før festen var over da, det skal sies, men mens jeg så på åpningsseremonien til OL, da kunne jeg strikke votter! :D

Uansett. Hadelandsvotter er de neste vottene, og jeg syns de virker skikkelig gromme, men de kommer nok til å ta litt tid tror jeg, det er ikke supermasse strikketid tilgjengelig i nærmeste fremtid ser det ut til. Men jeg koser meg med de, og det er det viktige :)

Og så var det luer da. Jeg har strikket meg en ny lue. Igjen. Denne gangen er det en djevlelue fra denne siden her. Jeg strikket den i Lett Lopi, og elsker den. Nok en gang. Jeg gjorde den helt ferdig i kveld, men den har vært ferdigstrikket i flere dager, og en kamerat har ønsket seg en slik en i svart, så det spørs om det ikke blir en slik en til :)

Ha en trivelig uke! :)

4 kommentarer:

 1. Votter er bøygen, og holder man opp, er det like vaneklig å starte. Det er min erfaring i alle fall.
  Lua er kjempekul, er Alice in Wonderlandmodus for tiden og får seriøse hjertedronning viber fra denne.

  Ha en flott uke videre.

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte votter du har strikket! Jeg har startet på noen votter også, men sliter litt med økingen. Skal prøve å huske å få de med meg på jobb i morgen slik at en kollega kan vise meg hva jeg gjør galt.

  Lykke til med videre vottestrikking. Det er veldig kjekt og hjemmelagde votter er deilig å ha på seg!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)