fredag 27. november 2009

Winter wonderland!


I noen dager har vi hatt en god del snø her, og jeg måtte selvfølgelig nytte sjansen til å lage snømann etter jobben en dag! Det var jo et nokså greit alternativ til å måke snøen - det å rulle den! :) Så ut å lag snømann folkens!
Snømannen har en hatt som jeg fikk plassert på hodet ute på byen i vinter en gang, og siden trubaduren ikke tok den tilbake, tenkte ikke jeg no mer over det, og gikk hjem med hatten. Og nå er den snømannhatt. Kongler, en del av en Happy Meal-leke og maling utgjorde ansiktet - og slipset er av de forferdelige med julemønster og musikk. I avdelingen for "hatter og neser" har man det meste! ;)
Jeg har også kjøpt meg litt stasj for å prøve å få inngangen her til å virke litt triveligere - Ericaen har kommet opp fra trappesteinen til veggen - og fått selskap av en trivelig lykt. Det er faktisk nokså koslig. Og Plantasjen hadde mange kubbelys, så her tennes det lys så snart mørket senker seg, selv om det ikke er så mange andre enn kattene som ser det, nødvendigvis. Men vi liker å ha trivsel rundt oss, om vi ikke er så mange! ;)
Stua ser bomba ut. Virkelig. Det ligger haugevis av halvferdige ting her, om gavene er ferdige, så kan du banne på at merkelappen på gaven ikke er ferdig, og gaven er i alle fall ikke sendt!
Men noen gaver skal sendes snart, de som skal til utlandet skal sendes før jeg selv drar til utlandet, så det haster jo litt... Men her er lommetøfler og pulsvanter som skal til Tyskland - og jeg er 90 % sikker på at Anya ikke er innom bloggen min, så endelig kan jeg legge ut noe strikket igjen :) Men det er jo mye av det som har vært blogget i løpet av året som havnet i julepapir nå :)

2 kommentarer:

  1. Så flott en snømann, her er det overhode ikke en liten snøflekk engang så jeg får vente med med den morroa..
    Ønsker deg en flott helg :-)

    SvarSlett
  2. flott snømann:) her er det enda ingen snø, kom litt i natt.. men den er borte nå..

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)