torsdag 28. mai 2009

Fordi jeg kjenner verdens snilleste mennesker

I dag ble jeg hoppende glad!! Jeg fikk to pakker i posten!!

Den første, som jeg lurte litt på, den er fra Signhild, ei fantastisk sørlandsjente med mange jern i ilden. Vi var i Litauen sammen for ei stund siden, men der ble det ikke tid til garnshopping, så når hun nå var på Island, og hadde tid, så har fantastiske snille Signhild gått hen og kjøpt 4 nøster med Lett-Lopi og en lakris til meg. Postkort fikk jeg også, separat - men det ankom samme dag. Så nå har kortet havnet på min wall of fame - og Lopien i tenkeboksen. I tenkeboksen ligger også en tanke om hva jeg skal finne på til takk - jeg tror det blir å strikke noe. Og jeg tenker at det kanskje skal ha et norsk tradisjonsmønster, siden Signhild er mye ute på farten og derfor kan skryte litt av vår kulturarv på den måten. Jeg er ikke helt sikker. Skal prøve å huske å blogge hva det kan bli som takk - men det skjer nok først etter at det er sendt, har nemlig en mistanke om at frøkna er innom her av og til ;)


Dagens andre pakke kom fra Marie, og inneholdt masse mohairgarn!! Og for dere som grøsser så ja, det er vel en grunn til at jeg fikk det garnet her, for jeg grøsser nemlig ikke! Spesielt det brune som heter soft, og det svarte var veldig "gromme" - så nå blir det vel litt mohairstrikking framover ja :) Tusen takk til Marie også!! :D

Ellers har jeg begge mine bestemødre på gården for øyeblikket, og det blir strikkesnakk av sånt! Og ikke minst mønsterutveksling!

På landbruksfronten kan det meldes at siden jeg ikke får jobben jeg ville ha, som innebar masse pendling, så vurderer jeg å skaffe meg kopplam. Mamma vil ha Mohairgeit og prøver å påvirke meg til å ha det som tidsfordriv i sommer. Jeg vurderer begge - og så får en bare se hva det eventuelt blir :)

5 kommentarer:

 1. Jeg vil åsså ha mohairgeit:) de er jo helt nusselige:) kopplam er også gøy:) må vel bygge meg en liten fjøs, om jeg ikke får meg fjøs snart.. vil jo ha høner og litt sånt annet smått:) tjo og hei og hopp:)

  SvarSlett
 2. Heldiggris som får garn i postkassa da, sånn postmann vil jeg ha!
  ... men jeg må vel innrømme at jeg ikke er kjempemisunnelig på mohair-delen....

  SvarSlett
 3. Snille venner er gode å ha, og ikke minst når man får så flott garn i posten.
  Ha ei riktig så fin pinsehelg, og så skal det bli spennende å se hva slags dyr du ender opp med til slutt.

  SvarSlett
 4. Det var jo ikkje meininga at kortet og pakka skulle komme samstundes, snarare skulle kortet vere der lenge før pakken. Akk, sann. :)

  Og det er nok ikkje lakris, det er sjokolade med lakris i midten. Særdeles islandsk.. :P

  SvarSlett
 5. Lopigarn er bare nydelig! Kos deg med å bruke det!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)