mandag 25. mai 2009

De siste tiders garnkjøp


Ok, i tillegg til noen nøster nå og da de siste ukene på Otta, har jeg vært på et par reiser til Haugesund og Oslo, som har innebåret seriøs garnshopping! I Oslo var jeg innom på Du Store Alpakka, jeg hadde bruk for ett garnnøste, og syns jeg var nokså flink, kom ut med seks nøster Tynn Alpakka (i den fargen - og innfargingen!!) jeg behøvde, og tre nøster Hacho, i "mamma-farger". Jeg vurderer å lage julegave til henne i det her.

Ellers var jeg innom Strikkedilla (ja, åpningstidene der tillater en tur dit selv om en har møter ;) Og kjøpte meg 23 nøster Ice i lys rosa, og skal lage meg jakke, i tillegg til en bærepose med Merino Extra Fine. Det ble naturhvit, lilla, lyseblå og lys grønn. I Haugesund kjøpte jeg også noe av dette garnet, da i hvit og rosa. Så til sammen ble det i overkant av 30 nøster, og jeg tror kanskje har et nytt favorittfiber i tillegg til alpakka :p Tror garnet er supert til barn/baby-klær, og kan være greit å ha et lite lager av...

I Haugesund ble det også 48 nøster Eskimo, og jeg har tidligere blogget den genseren jeg har begynt på i Eskimo, ellers blir det vel diverse greier som skal toves av det - fant ut at det kunne være greit å ha litt på lur!
Ellers kjøpte jeg 2 nøster bris(blåfarger), SilkeAlpakka ble det 8 nøster av (rosa og brun), 2 med sort nøste Kid-Silk, 8 med Silke-Tweed, og til slutt 2 nøster med Coriandolo (48% mohair, ellers nylon og akryl i vill blanding! :p rosa, så klart)

2 kommentarer:

  1. Der var det mye lekkert garn , gitt ! Spennende og se hva du tryller fram av det etterhvert :)
    Kom hjem med en stor pose garn sist jeg var på Otta , jeg og.. Merkelig det der ;)

    Josefine (HB)

    SvarSlett
  2. Grønn Merino????? Å du heldiggrisen! Fant endelig noen som hadde rødt jeg.. Ble noen nøster. Så har jeg brun, grå, rosa, lys blå og hvit. Mitt favorittgarn for tiden!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)