fredag 3. april 2009

Rosa it is!

På flyet til Tanzania begynte jeg å strikke pulsvanter. Fint det, ble nesten ferdig med de på turen nedover. Så kom vi fram, og der var det litt for varmt til å strikke. I alle fall i Finull. Som forøvrig er en skatt funnet hos mamma. Det var nok til både pulsvanter og lue - og om jeg ikke husker helt feil var det mer der, kanskje det blir leggings også?


I anledning påsken ble båndet som er festet i hullraden gult.

Nå har jeg begynt på en tunika/kjole eller noe i størrelse kanskje et år uten mønster, men med restegarn. Jeg er veldig spent på hvordan det blir seende ut etterhvert. Har sortert restegarn i tre poser, en med blått/svart/grått/helt hvitt, en med rødt/oransj/hvitaktige/grønne og en med RESTER. I de to første posene er alt garnet ca like tykt, men det er en salig blanding av superwash og ikke. Den siste posen er på mange måter mest spennende. Der er det mye ulikt, og jeg lurer på hva det skal bli av det - kanskje det forblir rester ei stund til?

Ellers venter jeg spent på min Hemmelig Uvenn-pakke, sendte avgårde pakke for noen dager siden, er litt spent på reaksjonene fra mottaker også! :p Hemmelig Uvenn går ut på å sende fælt garn fra deg - og av det du får tilbake er oppgaven å lage noe som faktisk er brukende. Jeg øyner nye prosjekter uten oppskrift ;)

1 kommentar:

  1. Kjekt med pulsvanter og lue, men kanskje litt for varmt for det i Tanzania ja:-) Takk for koselig kommentar på bloggen min og ha en riktig fin helg!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)