lørdag 3. januar 2015

Bokbelønningssystemet

Siden jeg har lagt opp et nokså striks opplegg med å strikke fem kg garn før jeg kan kjøpe noe nytt, så har jeg lagt inn noen belønninger underveis.

Som forrige innlegg kan tyde på så har jeg for mange strikkebøker jeg bare har sett i, ikke strikket så mye fra. Dette hindrer ikke at jeg gjerne vil ha flere - men for å unngå å "trøstehandle" bøker når jeg ikke skal kjøpe meg nytt garn har jeg bestemt at tre kg garn skal strikkes før jeg kan belønne meg selv med en ny bok. Og en bonusbok når jeg har strikket noe fra de fem i forrige innlegg.

Dette skal ikke ta fra meg moroa med strikking, men det er litt gøy å utfordre seg selv gjennom året - jeg har vel nok garn og mønstre til at jeg burde klart et helt år med bare å strikke fra bøker jeg har etter mønstre jeg har, men det får vi se om blir en utfordring til meg selv senere.

Nøstebarndressen har fått en fot, den andre er på pinnene - og vrangbordene til ermene er jammen ferdige de også!! I kveld skal det andre beinet gjøres ferdig, men så skal jeg også feste tråder på de to prosjektene jeg har liggende her, slik at jeg kan begynne å vise fram annet enn regler for meg selv i bloggen igjen ;)

Inntil videre skal jeg drømme meg bort i hvilke bøker jeg har lyst til å kjøpe, det er flere som står på lista allerede, Strikk til mamma og mini, Kofteboken, Strikk meir til nøstebarn, Strikk til smårollinger... Mye flott å glede seg til her altså! :)

3 kommentarer:

 1. høres flott ut, jeg ønsket meg kofteboken, men må nok kjøpe den selv eller se om den dukker opp på biblioteket! Godt nyttår til deg!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Jeg bør og bruke mer av lageret, men har ikke så klare mål som du.. og bøkene, ja, de og skulle nok vært mye mer brukt. Men nå er jeg ihvertfall igang med en kofte fra den nyeste boka som kom i hus. (Kofteboka)

  SvarSlett
 3. Det er viktig å belønne seg sjølv! Når eg jobber overtid (tek vikartimar slik at eg får gjort mindre på jobb og må ta med meir heim), bruker eg å kjøpe meg noko slik at eg kan kjenne på gleda etter ekstra innsats.
  Kofteboka ville eg sett høgst på ønskelista. Eg fekk ho til jul, og kunne tenkt meg fleire av dei. Time will tell!

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)