torsdag 16. oktober 2014

Sofias genser

Forrige fredag MÅTTE jeg bare innom Lou Ray på Lillehammer for å kjøpe det forholdsvis nye Drops Air, et nydelig mykt garn i Alpakka, polyamid og ull. For å prøve ut garnet ble det en liten variant av Skappel-genseren, Sofias genser. Strikket den etter mønsteret, men på pinne 6.

148 gram gikk det til genseren, noe som betyr at jeg har to nøster til overs, siden jeg kjøpte fem, for å være sikker på å ha nok, og fordi jeg syns den rosa fargen var så pen at jeg måtte ha et nøste av den også... ;-)

Tantegull får ny genser, jeg fikk prøve et nydelig garn, og jeg tror vi begge blir fornøyde med ordningen :-)

4 kommentarer:

 1. Du lager så mye fint fingrene dine må være i aktivitet hele tiden ;-)
  Ha en flott høsthelg :-) Hilser fra Trønderlag

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det er ikke så langt unna, det er ikke så mange anledninger der strikketøyet ikke er med ;)

   Slett
 2. Hei Ragnhild! Neste gang vi treffes høyrer eg gjerne meir om erfaringer med "air" eller andre typer garn hvor naturfibre er "sprøytet" inn i en syntetisk strømpe (??). Ser jo så fint ut :) Men det blir vel lenge til eg får tid til slikt (var 30 % salg på alt på sandnes garn sist eg var der...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Ikkje nok med at det ser fint ut, eg har trua på at det vil halde seg litt betre enn vanleg alpakka, eg trur ikkje det vil sige og loe så mykje som det vanlege. Men det vert artig å sjå når det har vore i bruk ei stund! Hoooi - salg på Sandnes høyres ut som himmel på jord! :)

   Slett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)