onsdag 6. februar 2013

Marius, min Marius!

 
I dag tenkte jeg at ute, der er det fint lys til å ta bilder. Liksom. Genseren min er nemlig mer limegrønn enn det ser ut som, og den lilla fargen er skarpere. Uansett: jeg er veldig fornøyd!
 
Dette er ikke et puppebilde, det er et rundfellingsbilde.
 
Jeg har brukt Sandnes Alpakka, den grønne er farge 9435, en farge som utgår. Den lilla er 5037, og den likte jeg veldig godt, så den kan det hende jeg bruker igjen. Jeg la opp den 16. januar, og var ferdig 5.februar.
 
Jeg lagde ekstra lang vrangbord på ermene, noe jeg er fornøyd med. Jeg lagde ermene som til vanlig Mariusgenser, og fulgte også masketallet etter den originale Mariusgenseren på bolen, og felte til rundfellingsmønsteret etter 7 omganger med ensfarget grønn. Tok av 11 masker under ermene, kunne kanskje tatt en eller to masker til. Jeg tok kortere vrangbord nede enn vanlig, og er ikke fornøyd med det. Note to self: minst 4 cm vrangbord nederst! Genseren veier 671 gram.
 
Men nå har jeg altså både vanlig Marius og rundfellingsMarius, så da trenger jeg kanskje ikke flere. Den neste genseren som blir ferdig blir en rillegenser som mangler et erme og å bli sydd sammen nå. Men allerede i kveld skal en ny Marius på pinnene, ei venninne som har bestilt en i to gråfarger og lilla - tror den blir råfin, den også! :)


3 kommentarer:

  1. Fin! Mulig jeg må strikke meg en i sennepsgul, grønn og en siste farge jeg ikke helt vet. Men vet jo jeg blir lei! Flinke Ragnhild!!!

    SvarSlett
  2. Skikkelig herlig genser! Jeg synes Marius er så mye finere i utradisjonelle farger. :)

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)