torsdag 29. november 2012

Tanker for et nytt år. Litt på forskudd

Nokså ofte tenker jeg "åh, det må jeg strikke!"

Og nokså ofte glemmer jeg av det igjen. Mest fordi jeg har funnet noe annet jeg bare "må" strikke, og tiden ikke strekker til alt. Så derfor tenkte jeg at nå når jeg står midt oppi julegavestrikkinga kan jeg jo planlegge litt for neste år. Noe er alt bestemt.

Jeg skal strikke meg Mariusgenser *sjokk*
Den skal være limegrønn, og i Sandnes Alpakka. Og med rundfelling. Jeg har kjøpt det grønne garnet, mangler de andre fargene enda. Men enda er det jo god tid til å bestemme seg.

Jeg skal strikke Mariusgenser til ei venninne som alltid er så snill og kjøper garn til meg. Jeg har lagt opp, men tror ikke den blir ferdig til jul... Men heldigvis kommer det bursdager!

Jeg skal strikke Marius til dama til søskenbarnet. Vi har tatt mål, og i romjula tenker jeg at hun kommer med garnet, så da blir det genser etterhvert.

Fanagenser har jeg også lyst på. Til meg selv. Med rundfelling. Tror den blir hvit og grønn, har mørk oliven-Karisma, tenkte kanskje å bruke hvitt til. Men jeg kan jo ombestemme meg mange ganger innen den kommer på pinnene!

Til neste jul skal jeg strikke genser til ei venninne som har ønska seg det. Der tenker jeg vi snakker et litt tjukkere garn og pinner, men ingenting er bestemt enda.

Jeg skal strikke noen babytepper. Vi har en strikkekafe annenhver uke, og der bruker vi å ha noen fellesprosjekter. Nå skal det strikkes babytepper. Vi har et lokalmedisinsk senter på Otta, og av og til blir det født unger der, selv om det ikke er fødestue der primært. Det er likevel bedre enn busslomme langs E6! Det hadde vært kult å strikke tepper til barna som blir født der, og merke med "Født i Sel" :)

Det siste som jeg har lyst til er å virkelig lære meg er flettestrikking!

Pjuh. Når jeg ser på det her, så blir det nok ikke så strikkepinnene får hvile så mye neste år heller ;)

1 kommentar:

  1. Godt å ha planene klare! ;) Jeg kjenner igjen det med å ha sååå lyst til å strikke noe, og innen man kommer i gang er det glemt - men kanskje er det like greit?

    God helg!

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)