torsdag 20. september 2012

Genser til meg selv!

"Nattbilder" blir sjelden veldig klare, og dette er nok et eksempel - men det gir jo en ide om at jeg har genser og at jeg smiler - jeg er fornøyd!

Jeg har brukt Lett Lopi, farge 1414 vioelt heather, 9434 crimson red og 0085 oatmeal heather. Jeg har ikke brukt noe mønster, begynte litt optimistisk i sommer, og endte med å legge det fra meg etter ca 30-40 cm med bol, for jeg brukte det som publikumsstrikking under Landskappleiken. Forrige fredag fant jeg det fram igjen og fortsatte på bolen - jeg hadde bestemt meg for en lang genser med rundfelling. Søndag på tur til og fra hockeykamp ble ermene stort sett ferdige, og mandag gikk med til å finne ut hvilke farger og mønster jeg skulle strikke i bærestykket. Mandag var jeg ferdig på jobb midnatt, fortet meg hjem til de 8 siste radene og trådfestinga. Det er ikke bare billedkvaliteten som gjør at jeg er litt blek på det første bildet, at bildet er tatt i totida om natta bidro i den retning.Tirsdag hadde jeg ny genser på jobb (og i alle fall ei la merke til det, søte Randi!) og jeg er rett og slett veldig fornøyd :) Dette gav mersmak! Og enda har jeg ei hel kurv med Lett Lopi i litt ulike farger, så her er det muligheter for mer.

Garnet har forresten en historie i seg selv - det er reisegarn både fra meg og veldig snille Marit. I vår var Marit på jobbseminar på Island, og kom tilbake med både den lilla Lopien og andre farger - snakker om snill! Tusen takk!! Det røde garnet kjøpte jeg når jeg var på Island for noen år siden, det var finanskrise og damen i innsjekkingen på Keflavik bare lo og sa det var bra jeg hadde handlet islandske produkter når jeg kom med (altfor) tung bag på hjemtur. Vi snakker 10 kg shopping, ikke alt garn, men... Ikke verst innsats på en dag og i luncher og ettermiddager på tre møtedager!

4 kommentarer:

  1. Genseren er superfin! Og du kledde den så utrolig godt!! :) Gleder meg til jul neste år, hehe!! KLEM.

    SvarSlett
  2. Kjempe fin genser - detta har du altså greie på! Å du, så bra at den ikkje klør.

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)