fredag 17. juni 2011

Kjærlighetselgen

Jeg har vært på loppejakt sammen med Randi - og det er alltid gøy, for det er ikke ofte vi sikler på de samme loppene! At noen misunner meg den elgen her tror jeg kanskje ikke, men jeg digger den! Den er i plast og den er en blanding mellom elg og hjort, og i grunnen ganske "gærstøgg"; men hey!

Først prøvde vi tilværelsen på stua, men den ble nokså puslete mot tjukke tømmervegger, så nå har elgen fått en ny mening med livet; den har flytta inn på badet og blitt smykkeelg! GENIALT! Jeg har lett etter et smykkestativ nokså lenge, men jeg har ikke syntes det var plass til mange nok kjeder uten at de tvinna seg inn i hverandre, men et elggevir løste det problemet!
Jeg får si som vi litt småhånlig sa på ungdomsskolen (vi var unge og visste ikke bedre, sorry...): Det er bra de finner hverandre! For finne hverandre, det gjorde vi jammen, jeg og Folldalselgen min! <3

3 kommentarer:

  1. Haha, ja det va bra døkk fant hverandre!!! Passa jo supert som smykkestativ! Ikke verst å dra på Folldalsloppis og komme hjem med et slikt jaktbytte :)En trivelig og fin dag ble det ihvertfall! KLEM.

    SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)