onsdag 29. juli 2009

Den først i kista!

Jeg bruker jo ikke å blogge ting som ikke er ferdig, men denne måtte jeg bare dele med dere!
For et par år siden var jeg på Ottamartnan og kjøpte meg garn. Merinoull med masse lanolin i. Det er helt fantastisk! Jeg kjøpte 4 hesper, og de har ligget her og vært en dyrebar skatt, for jeg har ikke visst hva jeg skulle lage av det. Det var fra Leine Merino jeg kjøpte garn, og det er også på deres nettside jeg har funnet en oppskrift jeg tenkte å prøve - og jeg angrer virkelig ikke et sekund! Har allerede bestemt meg for at dette skal bli første strikkeplagget til baby jeg legger til side i "kista", og sparer til den dagen jeg eventuelt får en liten selv! Skal gjøre om litt på oppskrifta, men det ser dere senere når den blir ferdig :)
Ellers så mamma julegaven sin i dag... Men hun vet ikke at det skal være til henne - hun kom på uventet besøk, og jeg hadde det liggende framme... Damned! Menmen, hun syns nå det var både fine farger og veldig godt garn, så er jo sjans for at hun blir glad i det minste! ;)

7 kommentarer:

 1. Fantastisk farge på jakken!!! hva slags garn er det du har brukt?? Heldige mammaen din som får sånn en flott julegave:-)

  SvarSlett
 2. Flotte fargesjateringer i en like flott farge. Det blir nok spennende og se hva som havner i kisten din etterhvert.
  Ha en fin strikkedag videre.

  SvarSlett
 3. Fine farger og høres ut som en godt garn.

  SvarSlett
 4. Så fine fargeskiftninger. Det blir nok et fint resultat etterhvert :-)

  SvarSlett
 5. Knall grønn farge:) Høres spennende ut det garnet fra Leine Merino.

  SvarSlett
 6. Kanksje jeg må få meg en slik kiste, kister har jeg nok av;)
  Herlig jakke:)

  SvarSlett
 7. Jeg bruker 3-tråds garn, så det blir en nokså tykk jakke - og jeg tror nok med fordel en kan bruke tynnere garn. Garnet er håndfarvet for Leine Merino i små partier av kunsthåndverker Nina Tigerstedt står det å lese på banderolen, og jeg er glad for at når jeg endelig skulle ta meg råd til å bruke av denne skatten så blir det så fint! :) Har igjen et par timers strikking på den før montering nå :)

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)