søndag 10. januar 2010

Januarstrikk

Etter jul, og racet for å bli ferdig med alle julegavene, var jeg så lei av å strikke at det har vært dårlig på den fronten. I alle fall har jeg tenkt at jeg ikke strikker noe særlig - selv om jeg ser det har blitt både djevlelue og ei babyjakke utav det.


Lua skal til en liten Isak i grenda. Nye grendebeboere settes pris på! :) Det kommer vel en liten Marit snart også, og jeg skal snart sette i gang med hennes lue også.


Før jul kjøpte jeg meg Nøstebarn-boka, og den har vært pent brukt, inntil jeg fant ut jeg skulle strikke en liten jakke, og fant en oppskrift som lignet på slik jeg tenkte. Det var rett og slett DEILIG å strikke riller og rundfelling - det gikk liksom så fort! Den er strikket til ca str 1 år, tror kanskje den er litt stor, men da vokser en da inn i den. Det her er første gangen jeg strikker noe i Mor Åse-garn, og det funka da bra det også! :)
Ellers er jeg litt inspirert av geriljabroderingen som foregår rundt om i Norges land, og lurer litt på om jeg skulle prøvd meg på noe slik - selv om det er en tålmodighetsprøve for slike som meg, som har den store bøygen selv når det kommer til strikking på monteringa. Time will show, kanskje det blir noe, etterhvert!?

6 kommentarer:

 1. Så søt lue og fin genser. Deilig når det går fort med strikkinga.

  SvarSlett
 2. Du har da strikket fine ting siden jul du :)nydelig farge på jakken.

  SvarSlett
 3. det ble kjempefint:) jeg har også vært flink, to oppdateringer i dag:)
  ikke på hocky i dag?

  fred og kjærleik c')

  SvarSlett
 4. Kjempefine!!! Sku ønske e va like flink med strikkepinnan!! :D Håpe det går fint på praksis! Savne deg på jobb!

  SvarSlett
 5. Det var ingen dårlig produksjon til å være strikkelei :) Kjempesøte både jakken og luen.

  SvarSlett

Takk for kommentarer - det gjør bloggingen hakket morsommere! :)