onsdag 27. januar 2016

Marius!!

Jeg er ikke sikker på hvilket år vi kjøpte garn til hver vår genser, venninna min og jeg. Min er nuppete og nokså godt brukt, og hennes er akkurat ferdig. Jeg tok med meg garnet fra flyttelasset hennes for et år siden, men det har gått trått med meg også...

568 gram alpakka ble denne finfine genseren, og det blir spennende å se om den blir så fin som vi håper til henne :-)

torsdag 21. januar 2016

Kaldendersokker

Jeg fikk strømpegarn i adventskalenderen fra kjæresten - og har nå kvittert med et par sokker til han :-)

Mønsteret er Blueberry Waffles- eller i det minste en variasjon over temaet. 103 gram garn gikk av nøstet på 150 gram - så får vi se hvordan resten blir brukt etterhvert.

tirsdag 12. januar 2016

Jakke

Sandnes Soft Alpakka på tilbud var virkelig ikke til å motstå! Jeg har klemt på garnet mange ganger og tenkt at det var nydelig, men har også tenkt at 69,- pr 50 gram ble i overkant av hva jeg ville betale... Men når det ble 25,- da ble det altså jakke på meg.
547 gram veide jakken ferdig, og jeg har igjen litt av det tolvte nøstet mitt, så da blir det kanskje kanten på ei lue, da?

mandag 11. januar 2016

Barely 2

Nok en Barely - denne gangen i ren ull. Og til MEG!!

Jeg har strikket masse luer i det siste, og fordi jeg ikke får til billedkollage så blir det rett og slett ikke bilde av alle.

Men det har blitt en rosa hals og votter, 10 luer og et sitteunderlag. Sitteunderlaget kan komme i bloggen når det er ferdig - målet er å unngå at det blir så himla lenge mellom oppdateringene.. Men til sammen viste vekta 881 gram pr 4.januar, og siden da har jeg strikka på ei jakke til meg sjøl, og jammen nærmer den seg ferdig den også! :-)